lauantai 17. maaliskuuta 2012

viikkokatsaus




L: terve terve! En oo nyt vähään aikaan oikein jaksanu innostuu tosta kameran kanssa sähläämisestä, joten postailu on nyt vähän jääny. Tuolla ulkona on kuitenkin niin kylmä jos alkaa kunnol kuvailee, nii sormet menee kuolioo. Toivotavasti noi ilmat alkais nyt ihan oikeeesti lämmetä ja lumet ja jäät sais sulaa pois, niiinku vaikka nyt! 
Viikko on menny älyttömän nopeesti, kouluhommia vaa oon ehtiny tekemään ja loppu aika onki kulunu tietokoneen ääressä. Pitäis kai täst vähä ryhdistäytyy vaik liikuntaa harrastaa enemmän ja sillai :D
Mutta mun viikko tälleen lyhkäisesti ois että viime la kävin Roosan kanssa leffassa kattoo Kulman pojat. Oli kyllä ihan semi hauska leffa :D että jos ylipäätään suomalaisista filmeistä pitää nii suositelen! Su olin messussa tuttuja etsimässä, jonka jälkeen Roosa tuli meillä käymään. Päätettii sit lähtee kesäl yhes Weekend festivaaliin kattoo Skrillexii! No sitten ma me käytii ostaa lippu tonne. Mentii oikee aikasin jonotta, ja siellähän oli meidän lisäks pari hassuu ihmistä sit niitä ostamassa, eli ehkä ei ois ihan kuudelt tarvinnu aamul heräää :D No sitten ti leivottii Emman kans maaaailman paras juustokakku kera mangomönjän, nam nam! Ke olin sitten Halustassa ja sillo sitte käytiin kera ison lössin Hesessä. To eksyin salille Sinnan kanssa (jaksettiin treenata vajaa tunti, hups!). Sillo sain myös Sinnalta nuo mun kengät haettua. Eli siis nuo punaiset conssit ja mustat Vansin erat. Oon niin pitkään halunnu ne! Ja nyt sitten eilen olin nuorten illassa siellä Halustassa :)
Hamonen on myös uusi. Bongasin sen joku aika sitten Henkkamaukasta, samoin myös sukkikset. Mutta eipä tässä muuta sen ihmeempää, hauskat viikonloput!
Lykke Li - Possibility

14 kommenttia:

  1. kiva blogi, sait uuden lukijan (: ihana tyyli sulla!

    VastaaPoista
  2. ehdin näkee tyylii pari ekaa kuvaa, ni olin sillee "joo musta tulee lukija!" koska tykkään varsinki tästä teidän tyylistä kuvaa. :> plussaa myös pukeutumisesta ! (y)

    ♥: peace-love-and-lifestyle.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kivan olonen blogi teillä! Hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. aivan ihana blogi ja mahtavia kuvia! liityin lukijaksi (:

    VastaaPoista
  5. Oot kaunis tiedäkkin se!<3 :)

    http://yabosa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. hei mistä oot/ootte ostanu noi punaset varrettomat conssit ja noi mustat vansit ?? ja käykää kurkkaamas meijän blogii
    www.taivaantuuliin.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kummatkin kengät on tilattu tuolta spartoo.fi :stä ((: täytyypä käydä kurkkimassa!

      Poista
  7. Melkein inhoon sua kun oot niin nättilaihelisöpöihana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä inhoo ;)) sie oot söpedi lakastan sua ihananättihönttisuloaino!

      Poista