torstai 29. maaliskuuta 2012

tadaa


L: tervehdys! Tänää on ollu mukavan toiminnallinen päivä, näin yheks koeviikon päiväksi. Heti aamusta 8.30 meillä oli liikuntaa ja käytiin keilaamassa (tosin keilaus ei oo mun mielestä liikuntaa mut iha sama :D). Muutenki tais toi kameran salamanvalo vilahdella enemmän ko itse keilapallo. Mutta oikein mukavaa oli kaiken kaikkiaan, ja olihan se meidän viimeinen liikkatunti :< Must on tosi outoo, että pakollista liikkaa ammattikoulussa/kaksoistutkinnossa on kolmeen vuoteen laitettu yks jakso. Sehän on ihan älyttömän vähän! Meilläki sit toi yks jakso käytii vaa puoliks ja loput sit "suoritettiin" ja suoritettiin liikuntapäiväkirjana, no jee. Ite tykkäisin enemmän jos vois olla konkreettista liikuntaa enemmän porukalla :)
Eilisestä viel sit sen verran, että kävin tuola Karismassa pyörähtämässä kaverin kanssa. Ostin Carlingsista vaihtees pari hassuu Melodican kangaskassia, mm. ton tadaa merenneito kassin. Samoin sit löysin alesta yhden kivan neuleen seittemällä eurolla, joka itseasiassa näkyy mulla olevan tossa polaroidissa päällä. Femmatorilta tein myös pari löytöö; mustan farkkuliivihameen ja kivan mallisen perus mustan Monkin topin :) niistä mahdollisesti myöhemmin kuvaa. Mutta tässä kaikki taas tällä kertaa. Nyt nukkuu ruotsin kirjan kaa !
Ai nii tosiaa, leikkasin kans tänää aamul viidessä minuutissa ittelleni otsatukan, jota voisinkin tässä ennen ruotsin kertaamista vähä siistiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti