torstai 1. maaliskuuta 2012

Nyt menin kyl ihan lukkoon


Photobucket
L: Hiiihtolomaa lähestyy loppua uhkaavasti. Sää on ollu oikeastaan joka päivä ihan unelma et ei kai voi muuta ko olla tosi tyytyväinen ;) Loma on muutenkin ollu ihan mahtava tähän asti! Meillä oli Halustassa Oscar valvojaiset, ja joillekkin se tais mennä Oscar nukkumiseks, hups pikku vikoja! Tunnelma oli tiivis ja jutut vaa parani aamua kohden, että kiitos vaan kaikki himpulat! Kuvia mulla ei sieltä ole, mutta ehkä niin parempi :D
Lomalla on tullu pyörittyä myös ystäväni Karon kanssa, mutta Amelieta ei vieläkään olla saatettu loppuun, vaikka yritys onkin ollut kova! Itsehän olen kyseisen leffan nähnyt reippaasti yli 50 kertaa, meinaa taitaa olla leffa numero UNO! Mutta juu huomenna sitte näkyilen Alisaa. Aateltiin mennä kirppareille pyörimään ja sit leffaan katsomaan Varasto. Trailerin ja kaiken kuulemani perusteella se on hyvä leffa, pakko siis nähdä!
Kirpparilta löysin myös tuon kuvissa olevan paitulin. Hintaahan sillä oli YKSI EURO, voisin siis sanoa et mikä löytö! Ja takinkin löysin, hintaan 1,50e, ei siis ollut kallis keikka :D Ja koska rahat säästyi, piti ne tuhlata Hesen tonnikalasalaattiin, oli muuten hyvää, suosittelen!
Tuleepas nyt pitkää tarinointia, mutta mainittakoon vielä se, että musiikki, se on sitä mitä me kaikki tarvitaan! Oon kuunnellut musaa aamusta yöhön koko loman. linkitän tonne pari mahti biisiä loppuun :D
ps. otsikkoa jos ihmettelette, niin näin totesi eräs henkilö, ei mulla muuta

  • Wolf Gang - Back to Back
  • Ratatat - Loud Pipes
  • Wolf Gang - Breaks in Paris

6 kommenttia:

  1. Varasto oli kyllä tosi kiva! :)) Ja Amelien itekkin oon pitkään halunnu nähdä! Oikein nättinä olet ~ <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep katsomisen arvoinen leffa olI! :D ja juu kannattaa ihmeessä katsoa Amelie, se on suloisin leffa ikinä ! ja kiitos kiitos ;)))

      Poista
  2. Suloisuus ♥ En diggaa gifeistä yleensä juurikaan, mutta tää kyllä sulatti sydämein :-D

    VastaaPoista
  3. oot suloinen ♥

    http://josecret.blogspot.com/

    VastaaPoista